Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. De inloopspreekuren van de wijkteams komen tot nader order te vervallen. Kijk voor meer informatie op de pagina Informatie coronavirus. De informatie op deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd.

Huidige bereikbaarheid wijkteams

U kunt van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met het secretariaat van het wijkteam via 14 0180. Ook kunt u het (aan)meldformulier invullen of een e-mail sturen naar wijkteam@barendrecht.nl. Het wijkteam neemt dan contact met u op.

Als u informatie, advies en/of ondersteuning nodig heeft op het gebied van opvoeden, welzijn, zorg, werk en inkomen kan het wijkteam u ondersteunen. In onze gemeente zijn 4 wijkteams actief. In deze wijkteams werken specialisten op het gebied van onder andere opvoedvragen, ouderenproblematiek, wonen, mantelzorg, werk, relatieproblemen, eenzaamheid, schulden en huiselijk geweld.

Het wijkteam ondersteunt u bij het duidelijk krijgen van uw vraag of probleem. Samen kijkt u daarna wie kan helpen. Eerst kijkt u wat u zelf kunt doen en wat u samen met familie, buren of vrienden kunt oplossen. Vervolgens kijkt u waar ondersteuning vanuit het wijkteam gewenst is. Als specialistische zorg nodig is, begeleiden zij u in het vinden hiervan. Zij kennen ook de organisaties in uw omgeving die iets zouden kunnen betekenen. Het wijkteam behandelt alle aanvragen vertrouwelijk. De hulp van het wijkteam is gratis.

Contact

Als u het (aan)meldformulier invult neemt het Wijkteam contact met u op. Ook kunt u een e-mail sturen naar wijkteam@barendrecht.nl.

Telefonisch contact

U kunt telefonisch contact opnemen met het secretariaat van het wijkteam via 14 0180.