Als u informatie, advies en/of ondersteuning nodig heeft op het gebied van opvoeden, welzijn, zorg, werk en inkomen kan het wijkteam u ondersteunen. In onze gemeente zijn 4 wijkteams actief. In deze wijkteams werken specialisten op het gebied van onder andere opvoedvragen, ouderenproblematiek, wonen, mantelzorg, werk, relatieproblemen, eenzaamheid, schulden en huiselijk geweld.

Het wijkteam ondersteunt u bij het duidelijk krijgen van uw vraag of probleem. Samen kijkt u daarna wie kan helpen. Eerst kijkt u wat u zelf kunt doen en wat u samen met familie, buren of vrienden kunt oplossen. Vervolgens kijkt u waar ondersteuning vanuit het wijkteam gewenst is. Als specialistische zorg nodig is, begeleiden zij u in het vinden hiervan. Zij kennen ook de organisaties in uw omgeving die iets zouden kunnen betekenen. Het wijkteam behandelt alle aanvragen vertrouwelijk. De hulp van het wijkteam is gratis.

Contact

Als u het (aan)meldformulier invult neemt het Wijkteam contact met u op. Wilt u liever meteen een persoonlijk gesprek? Kom dan langs tijdens het inloopspreekuur.

Inloopspreekuren

Let op: Vanwege de feestdagen vervallen de inloopspreekuren van maandag 23 december 2019 tot maandag 6 januari 2020.

Tijdens de inloopspreekuren is op de onderstaande locaties altijd een medewerker van het team aanwezig om uw vragen te beantwoorden:

Wijkteam 1 (postcode 2991)

Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Kruidentuin 8a.

Wijkteam 2 (postcode 2992)

Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Kruidentuin 8a.

Wijkteam 3 (postcode 2993)

Inloopspreekuur: elke maandag en woensdag van 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Veiligheidspost, Middeldijkerplein 1.

Wijkteam 4 (postcode 2994)

Inloopspreekuur: elke maandag en woensdag van 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Veiligheidspost, Middeldijkerplein 1.

Telefonisch contact

U kunt telefonisch contact opnemen met het secretariaat van het wijkteam via 14 0180.

Is deze pagina naar wens?