Centrumaanpak

Een levendig, sfeervol, groen, duurzaam en goed bereikbaar centrum. Een plek waar je graag wilt zijn. Hier werken we samen met inwoners, vastgoedeigenaren, winkeliers en maatschappelijke partners aan.

Een levendig, sfeervol en groen centrum. Een plek waar je graag winkelt, werkt en elkaar ontmoet. Een centrum dat goed bereikbaar en duurzaam is, waar we met slimme oplossingen inspelen op klimaatverandering, waar genoeg woningen en (culturele) voorzieningen zijn en waar je makkelijk kunt parkeren. Dat is onze droom voor het centrum van Barendrecht. Hier werken we samen met inwoners, vastgoedeigenaren, winkeliers en maatschappelijke partners aan.

Overzicht projecten Centrumaanpak

Lees meer over alle projecten binnen de Centrumaanpak en bekijk ze op de interactieve kaart.

‘t Vlak wordt autovrij verblijfsplein

Het college van burgemeester en wethouders heeft in februari 2022 het ontwerp voor ’t Vlak vastgesteld. Hiermee is weer een belangrijke vervolgstap gezet richting de daadwerkelijke metamorfose van het plein.

Aanmelden nieuwsbrief

Graag willen wij belangstellenden via een digitale nieuwsbrief op de hoogte houden van het proces rondom de Centrumaanpak. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.