Bewust Barendrecht

Gezondheid raakt ons allemaal en heeft voor iedereen een andere betekenis. Met de campagne Bewust Barendrecht willen we u motiveren om gezonder te leven en voldoende te bewegen.

In Barendrecht willen we dat iedereen gezond mee kan doen, ongeacht afkomst, opleidingsniveau en inkomen. Samen met ondernemers, maatschappelijke organisaties, zorgpartners, vrijwilligers, en sportclubs stimuleren we onze inwoners om gezonder te leven en meer te bewegen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via: bewustbarendrecht@barendrecht.nl

We voeren de gezondheidscampagne ‘Bewust Barendrecht’ uit in samenwerking met Lili Genee-Pirayesh, initiatiefnemer Vullen of Voeden en ‘de schijf van mijn lijf’, en Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie. Samen met een team van gezondheidsexperts gaan we graag met u aan de slag om onze ambities waar te maken.

We hebben enthousiaste partners nodig!

Wilt u een steentje bijdragen aan een gezonder Barendrecht? Dan gaan we graag het gesprek met u aan. U kunt mailen naar Wouter van der Pas, buurtsportcoach en regisseur van het Preventie & Sportakkoord, via w.pas@kijkopwelzijn.nl of naar Laura Baidemann via l.baidenmann@barendrecht.nl en Romana Verkerk via r.verkerk@barendrecht.nl, beleidsadviseurs gemeente Barendrecht.