Woonruimte voor ouderen

Wanneer u ouder wordt, kan het zijn dat u op een dag service of zorg nodig heeft. Barendrecht heeft mogelijkheden om zelfstandig te wonen in een prettige omgeving, ook als u meer zorg nodig hebt. De appartementen aan de Reling en de Windsingel in Barendrecht zijn geschikt voor ouderen.

Zorgcentrum De Elf Ranken aan de Reling in Carnisselande heeft 30 seniorwoningen. Deze woningen worden via Woonnet-Rijnmond.nl verhuurd.

Er staan 80 twee- en driekamerwoningen van 60 m2 verdeeld over drie woonblokken. De begane grondwoningen hebben een kleine tuin/terras en etage woningen hebben een inpandige serre. Bij de woningen hoort een gezamenlijke tuin en per woonblok is er een centrale fietsenstalling. Ook voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver.

Interesse?

Wilt u eerst informatie over de woningen? De woningen zijn in beheer van Woonzorg Nederland. Bezoek de website van Woonzorg Nederland voor meer informatie of bel de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland tussen 08.30 tot 13.00 uur via telefoonnummer 088 921 01 22, of stuur een e-mail naar windsingel@woonzorg.nl.

Inschrijven?

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via Woonnet-Rijnmond. De woningen worden toegewezen op basis van passend toewijzen en inschrijfduur.