Winkels in Barendrecht

Barendrecht heeft 2 winkelcentra en een woonboulevard. Ook zijn er wat kleinere winkelgebieden.

De belangrijkste winkelvoorziening in het centrum van Barendrecht is de Middenbaan.

De Middenbaan begint bij de Lindehoevelaan en eindigt bij theater het Kruispunt aan de Binnenlandse Baan. Bij het winkelgebied horen ook de straten Achterom, Onderlangs en ’t Vlak. Het plein voor het gemeentehuis, het Binnenhof, biedt genoeg parkeergelegenheid en is bovendien goed bereikbaar. Bij ’t Vlak zijn ook een aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Meer informatie over de winkels, openingstijden en activiteiten vindt u op winkelcentrumbarendrecht.nl.

Winkelcentrum Carnisse Veste ligt in de wijk Havenkwartier. Vanaf het Middeldijkerplein geeft een loopbrug over de Portlandse Baan toegang tot de hoofdwinkelpassage. Een gedeeltelijk open glazen kap overdekt deze winkelstraat. Het winkelend publiek heeft daardoor het gevoel ‘buiten’ te zijn, maar is toch beschut tegen het weer.

Via roltrappen staat de winkelstraat in verbinding met de parkeergarage en de winkels op de begane grond. Het centrum heeft een vloeroppervlak van circa 14.500 vierkante meter en ruim 40 verschillende winkels.

U kunt in Winkelcentrum Carnisse Veste terecht voor dagelijkse boodschappen, specialiteiten, kleding, cadeaus en meer. Op het Van Beuningenplein vindt u horeca om tijdens of na het winkelen iets te eten of drinken. Meer informatie over de winkels, openingstijden en activiteiten vindt u op carnisseveste.nl.

Woonboulevard Reijerwaard/Cornelisland ligt naast de A15 in Barendrecht en heeft 20.000 vierkante meter aan woonwinkels en meubelzaken.
De 35 woon- en keukenwinkels bieden een gevarieerd aanbod. Ook vindt u hier diverse horecagelegenheden.

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein.

Kijk voor meer informatie op woonboulevard-barendrecht.nl.

Er zijn nog een aantal kleinere winkelgebieden in Barendrecht. Deze vindt u aan de:

  • Gouwe/Marijkesingel: een supermarkt en wat kleine winkels
  • Muziekplein: een supermarkt en wat kleine winkels
  • Paddeweg: horecagelegenheden en wat kleine winkels