NK Tegelwippen 2024

Een groener Nederland begint in uw eigen tuin. Minder tegels en meer planten en bloemen in uw achtertuin, een geveltuintje naast uw voordeur, of een groen schoolplein. Er zijn veel mogelijkheden om tegels te vervangen voor groen. En elke tegel telt.

Heeft u tegels gewipt? Doe mee aan de actie en maak kans op een cadeaubon van het Rozenpakhuys!

Hoe werkt het?

Het aantal tegels dat u wipt, geeft u via de website van het NK Tegelwippen op. Deze tegels worden opgeteld bij de tegelteller van de gemeente. U vult hier uw naam en adresgegevens in en stuurt een foto als bewijs mee. Nadat u de tegels heeft opgegeven ontvangt u een bevestigingsmail. Hier staat een link in die u doorverwijst naar de pagina om mee te doen aan de actie.

Op 14 augustus kunt u uw oude tegels inleveren bij de tegelcontainer of wegbrengen naar bijvoorbeeld het afvalaanbiedstation. Door het invullen van het formulier maakt u kans op een cadeaubon die u kunt besteden bij Het Rozenpakhuys van:

  • €25,- bij maximaal 5 m2 gewipte tegels.
  • €50,- bij 6 – 10 m2 gewipte tegels.
  • €75,- bij meer dan 10 m2 gewipte tegels.

Elke maand maken wij een aantal winnaars bekend. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2024.

Bent u de gelukkige winnaar?

U ontvangt persoonlijk bericht via de mail als u de cadeaubon heeft gewonnen. U kunt de cadeaubon besteden bij Het Rozenpakhuys. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

Meer informatie?

Vragen of meer informatie? Kijk op de contactpagina hoe u de gemeente kunt bereiken.