Extra werkzaamheden en afsluitingen Binnenlandse Baan

6 juni 2024, 11:53

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de snelfietsroute aan de Binnenlandse Baan. Op dit moment wordt het oude fietspad verwijderd. Hiervoor komt een groenstrook in de plaats. Ook de rijbaan van de Binnenlandse Baan moet opnieuw geasfalteerd worden. De gemeente heeft besloten dit te combineren met de huidige werkzaamheden om te voorkomen dat de Binnenlandse Baan opnieuw afgesloten moet worden.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juni. Om het asfalt aan te brengen is het nodig om de Binnenlandse Baan twee avonden en nachten af te sluiten. Dit gebeurt op de volgende data:

  • woensdagavond 12 juni vanaf 20.00 uur tot donderdagochtend 13 juni 5.00 uur
  • donderdagavond 13 juni vanaf 20.00 uur tot vrijdagochtend 14 juni 5.00 uur

Direct omwonenden zijn hierover per brief geïnformeerd. Tijdens deze afsluiting is met de RET voor het Openbaar Vervoer een andere route afgestemd. De Bussen rijden via de Marijkesingel en Gebroken Meeldijk van en naar het station.

Op vrijdag 14 juni worden de asfaltwerkzaamheden aan de rijbaan overdag afgerond. Ook worden het nieuwe fietspad en de rijbaan voorzien van nieuwe belijning en markering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden aan de Binnenlandse Baan? Kijk voor meer informatie op: https://www.barendrecht.nl/werk-in-uitvoering/snelfietsroute-f15-ijsselmonde/