Terug naar de vorige pagina

Snelfietsroute F15 Binnenlandse Baan

Aannemer Heijmans Infra B.V. voert in opdracht van gemeente Barendrecht de werkzaamheden uit. De geplande startdatum is maandag 8 april. Wij verwachten dat de werkzaamheden circa tien weken duren.

Planning

Van 8 april tot en met 10 mei:

  • Verbreden van het fietspad langs het water (noordkant);
  • Het voetpad schuift waar nodig iets op en sluit op gelijke hoogte aan op het fietspad;

Van 13 mei tot en met 14 juni:

  • Verwijderen van het fietspad aan de zijde van de woningen (zuidkant);
  • Waar het fietspad verdwijnt komt een groenstrook (de beplanting wordt in het najaar geplant).

Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Alle werkzaamheden worden overdag uitgevoerd. De asfaltwerkzaamheden aan de kruising Binnenlandse Baan – Buitenlandse Baan worden tijdens de laatste nacht uitgevoerd. Zodra de datum bekend is, vermelden wij die.

Afsluitingen en omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt de Binnenlandse Baan op werkdagen van 7 tot 16 uur vanaf de Maasstraat tot aan de kruising Binnenlandse Baan/Buitenlandse Baan afgesloten. De omleidingen worden met borden aangegeven. Het openbaar vervoer en de nood- en hulpdiensten worden doorgelaten door verkeersregelaars.

Aannemer Heijmans Infra B.V. informeert direct aanwonenden per brief en werkt met de BouwApp. Via deze app kunt u de voortgang en actuele planning van het project volgen. Met deze QR code kunt u de app downloaden. Vervolgens via Barendrecht -> Snelfietsroute Binnenlandse Baan komt u bij de projectinformatie.

Omleidingen tijdens de kermis

Van 21 tot en met 28 april wordt de afsluiting bij het kruispunt Binnenlandse Baan/Onderlangs tijdelijk verplaatst naar het kruispunt Binnenlandse Baan/Lindenhoevelaan. Hierdoor is het mogelijk om het Onderlangs/’t Vlak en de Maasstraat te bereiken via de Lindehoevelaan. Via de 1e Barendrechtseweg kan dit via Scheldestraat, Maasstraat en vervolgens oversteken naar het Onderlangs/’t Vlak.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werkzaamheden, neem dan contact op met projectinuitvoering@barendrecht.nl t.a.v. dhr. A. van Lenten, projectleider civiel.