Terug naar de vorige pagina

Uitbreiding elektriciteitsnet

In verband met de energietransitie zal Stedin de komende jaren werkzaamheden verrichten aan het elektriciteitsnet van Barendrecht. Stedin start eind 2024 in de wijk Nieuweland met het plaatsen van nieuwe elektriciteitshuisjes en het aanleggen van zwaardere elektriciteitskabels. De buurtaanpak van Stedin, waarbij het elektriciteitsnet in alle wijken en bedrijventerreinen in Barendrecht wordt uitgebreid, loopt tot en met 2030. Hierdoor kan ook in de toekomst stroom worden geleverd aan de inwoners en bedrijven van Barendrecht. Bewoners en bedrijven worden door Stedin tijdig geïnformeerd over de werkzaamheden en planning.

Vragen en contact

Voor meer informatie over de werkzaamheden van Stedin kunt u kijken op https://www.stedin.net/energietransitie/buurtaanpak. Of u kunt contact opnemen met de klantenservice van Stedin door te bellen op 088 – 89 639 63 of een WhatsApp te sturen naar 06 – 469 639 63.

Stedin informeert direct omwonenden per brief en werkt met de bouwapp. In de app vindt u informatie over de werkzaamheden, de planning en eventuele overlast. Met deze QR code kunt u de app downloaden. Zoek vervolgens: Barendrecht Nieuweland – verzwaring elektriciteitsnet.