Gemeente Barendrecht App

Wilt u een melding buitenruimte of vandalisme en overlast doorgeven of een afspraak met de gemeente maken? Dat kan heel gemakkelijk en snel via de officiële gemeente Barendrecht app! Met de app kunt u uw gemeentezaken regelen waar en wanneer het u uitkomt. U kunt de gratis app nu downloaden op uw smartphone en/of tablet.

U kunt de gemeente app downloaden via de Apple Store of Android Store. Als u ‘gemeente Barendrecht app’ intypt, verschijnt de app in de lijst.

Snel geregeld

U kunt de app gebruiken voor het maken van een afspraak met de afdeling Publiekszaken en het doorgeven van een melding over bijvoorbeeld een volle ondergrondse container, kapotte lantaarnpaal of vernield straatmeubilair. Daarnaast vindt u in de app onder andere informatie over een aantal gemeentelijke producten en wegwerkzaamheden.

Betere dienstverlening

Dankzij de app is er een handige en snelle manier om zaken met de gemeente te regelen bijgekomen. Als u de app gebruikt in plaats van te bellen met de afdeling Publiekszaken, heeft u niet te maken met eventuele wachttijd.