Gedragsregels

We praten en delen graag informatie met elkaar, ook met u! Uw mening en reacties zijn welkom. Maar let op, we communiceren graag op een nette en beschaafde manier.

Gedragsregels contact met de gemeente

We praten en delen graag informatie met elkaar, ook met u! Uw mening en reacties zijn welkom. Maar let op, we communiceren graag op een nette en beschaafde manier. Daarom gelden op al onze kanalen de volgende regels:

  • Respecteer elkaar: We gaan respectvol met elkaar om, ook als we het niet eens zijn. Geef uw mening op een respectvolle en fatsoenlijke manier.
  • Wees fatsoenlijk: We accepteren geen beledigende, bedreigende of aanstootgevende uitingen. Reacties met grove taal, misleiding, belediging, of discriminatie worden per direct verwijderd.
  • Blijf bij het onderwerp: Plaats alleen reacties die betrekking hebben op het onderwerp. Commerciële berichten of advertenties horen niet thuis op onze kanalen en zullen worden verwijderd.
  • Verschillende meningen mogen er zijn: Sta open voor elkaars mening. Niet iedereen is het met elkaar eens, en dat is prima.
  • Privacy: We wisselen via sociale media geen persoonlijke gegevens uit. Dat vragen wij ook van onze volgers. Ga dan ook respectvol om met de privacy van onze medewerkers en deel geen namen of andere informatie over medewerkers.

Overtreedt u de gedragsregels? Dan kunnen wij u hierop aanspreken en het bericht verwijderen. Als het vaker gebeurt, kunnen we uw account blokkeren. Bedankt voor uw begrip en medewerking.