Woo-verzoeken

Op deze pagina vindt u de Woo-verzoeken van Barendrecht

De laatste Woo-verzoeken

Aantal WMO-vragen ingediend in 2020, 2021 en 2022

Opgevraagd is het aantal WMO-aanvragen in de jaren 2020, 2021 en 2022. Hierbij is ook opgevraagd wanneer de WMO-aanvragen zijn ingediend, of de WMO-aanvragen zijn toe- of afgewezen en wat de reden was van de eventuele afwijzing. Het Woo-verzoek was echter niet via de juiste (elektronische) kanaal ingediend. Het Woo-verzoek wordt daarom niet behandeld.

Locaties en aantallen toezichtcamera’s en ANPR-camera’s in de gemeente

De locaties en aantallen toezichtcamera’s en ANPR-camera’s in de gemeente zijn opgevraagd. Bij NS Station Barendrecht zijn 10 toezichtcamera’s geïnstalleerd en operationeel en bij het winkelcentrum Carnisse Veste zijn 35 toezichtcamera’s geïnstalleerd en operationeel. Er zijn 8 ANPR camera’s geplaatst op de Kilweg en bij de IJsselmondse Knoop.

Exploitatievergunningen Diggels Barendrecht B.V., Ristorante Papi en Café De Uitspanning B.V.

De exploitatievergunningen van Diggels Barendrecht B.V., Ristorante Papi en Café De Uitspanning B.V. zijn opgevraagd en worden gedeeltelijk openbaar gemaakt.

Verzoek tot inzien horecavergunning De Uitspanning en Diggels

Inzien horecavergunning van: De Uitspanning, Doormanplein 7 Diggels, Dorpsstraat 141 Wegens herbestrating van openbare weg zonder vergunning.

De woo-verzoeken en woo-besluiten worden zonder persoonsgegevens gepubliceerd.

Toegankelijkheid

We doen ons uiterste best om de geplaatste bestanden op de website voor iedereen zo bruikbaar en leesbaar mogelijk te maken. Loopt u toch nog tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid van het bestand? Mail dan naar webteam@bar-organisatie.nl of bel naar 14 0180. Samen met onze medewerkers zoeken wij dan naar een passende oplossing, zodat u toegang heeft tot de informatie.