Wethouder Lennart van der Linden doet mee met Dry January!

4 januari 2024, 10:14
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Gezondheid raakt ons allemaal en heeft voor iedereen een andere betekenis. Met de campagne Bewust Barendrecht willen we inwoners motiveren om gezonder te leven en voldoende te bewegen. Een jaar geleden deed wethouder Lennart van der Linden mee aan Dry January: de eerste maand van het jaar geen alcohol. Dat lukte. En geïnspireerd door de Bewust Barendrecht campagne hield hij dat heel 2023 vol. Een krachtig statement voor een gezondere levensstijl!

Wethouder Lennart van der Linden deelt zijn ervaring: “Alcoholvrij ging me eigenlijk best makkelijk af. Ik ben fitter en slaap beter. Het heeft mijn algehele welzijn verbeterd.” Nu, een jaar later, is hij vastberaden om deze gezonde levensstijl voort te zetten. In ieder geval tot en met 31 januari. Hij raadt bewuste keuzes op het gebied van een betere gezondheid en welzijn iedereen aan.

Samen de uitdaging aangaan

Van der Linden daagt inwoners van Barendrecht uit om samen met hem deel te nemen aan Dry January. Tijdens Dry January gaat u de uitdaging aan om de hele maand januari geen alcohol te drinken. Deze maand is niet alleen een kans om persoonlijke gewoonten te heroverwegen, maar ook om de voordelen van een alcoholvrij bestaan te ervaren. Door deel te nemen aan deze uitdaging kunt u niet alleen uw eigen gezondheid positief beïnvloeden, maar ook bijdragen aan een meer bewuste en gezondere gemeenschap.