Walking basketball uitproberen met wethouder Stolk

4 januari 2024, 09:58
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Doet u op donderdag 11 januari samen met wethouder Margo Stolk mee aan walking basketball? U bent van 15.30 uur tot 17.00 uur van harte welkom in sporthal De Driesprong. Deze nieuwe activiteit wordt georganiseerd door de buurtsportcoach en basketbalvereniging CBV Binnenland. In het kader van de campagne Bewust Barendrecht steunt de gemeente dit initiatief van harte.

Walking basketball is door de afwijkende spelregels waarbij rennen, springen en fysiek contact verboden is, geschikt voor een brede doelgroep. Deze variant van basketballen is bijvoorbeeld aantrekkelijk voor ouderen die zonder blessuregevaar willen blijven bewegen in teamverband. Het belangrijkste is de gezelligheid van samen bewegen en gezond en vitaal blijven. Na de training is er de mogelijkheid tot een gezellige ‘derde helft’ in de kantine van de CBV Binnenland. Onder het genot van een kop koffie of een drankje kan nog nagepraat worden over de training.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over walking basketball of doet u graag een keer vrijblijvend mee? Mail dan naar ledenadministratie@cbvbinnenland.nl.