Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis

23 mei 2024, 15:09

Vrijwilligers nemen een belangrijke plaats in binnen Barendrecht. Waar de één helpt bij een sportvereniging, speelt de ander een spelletje in het verzorgingstehuis. Wilt u ook graag vrijwilligerswerk doen en bent u benieuwd wat er allemaal te doen is in Barendrecht? Kom dan naar de vrijwilligersmarkt Barendrecht Doet! in de hal van het gemeentehuis, op zaterdag 1 juni. En laat u inspireren.

Wethouder Miranda de Hoop opent de markt om 12.00 uur. “Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor onze maatschappij. Want zonder vrijwilligers staat heel veel stil. Vrijwilliger zijn kan op verschillende manieren. Van een paar dagen per week tot een paar momenten per jaar. Inmiddels organiseren we de derde editie van de vrijwilligersmarkt Barendrecht Doet! Dit jaar vertellen 21 organisaties graag meer over wat zij doen en wat u kan betekenen.”

Voor iedereen toegankelijk

De vrijwilligersmarkt is gratis toegankelijk en vindt plaats op 1 juni van 12.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.kijkopwelzijn.nl/barendrechtdoet.