Online vragenlijst laden elektrische auto’s

29 februari 2024, 08:45
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Het aantal elektrische auto’s neemt nog steeds toe, ook in Barendrecht. Dit zorgt voor uitdagingen op het gebied van elektrisch opladen. Met een online vragenlijst onderzoeken we de mogelijkheden voor verlengd privaat laden. Verlengd privaat laden is het vanuit huis opladen van een elektrische auto, die geparkeerd staat op een openbare plek binnen 5 meter van de eigen woning of tuin.

We vinden het belangrijk dat Barendrechters de mogelijkheid hebben om elektrisch te rijden en dat er voldoende laadplekken zijn. Naast de openbare laadmogelijkheden in de gemeente willen we daarom de optie van verlengd privaat laden onderzoeken. Vanuit de eigen woning loopt uw oplaadkabel dan via een kabelgoot in het trottoir naar een openbare parkeerplek. Let wel, het gaat hier niet om een gereserveerde parkeerplaats.

Geef uw mening

Heeft u interesse in verlengd privaat laden? Vul dan onze online vragenlijst in. Met de resultaten onderzoeken we de mogelijkheden voor een proef voor verlengd privaat laden. U kunt de enquête tot en met 14 maart invullen.