Nomineer uw sportkampioen voor het Barendrechtse Sportgala

2 mei 2024, 15:26
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Op vrijdag 28 juni is het Barendrechtse Sportgala. Vanaf 20.00 uur is in Theater het Kruispunt aandacht voor de meest uiteenlopende en bijzondere sportprestaties. Maar voordat de sportkampioenen gehuldigd kunnen worden zijn er natuurlijk genomineerden nodig.

De gemeente ondersteunt dit mooie initiatief dat wordt georganiseerd in samenwerking met KijkopWelzijn en het Sportcafé Barendrecht. Een Sportgala hoort bij een gemeente met een rijk verenigingsleven. Wethouder Margo Stolk hoopt op veel aanmeldingen. “Met de gezondheidscampagne Bewust Barendrecht stimuleren we jong en oud om gezonder te leven en meer te bewegen. Sporten kan op ieder niveau en overal. Om de hoek, fietsend naar school of je werk of bij één van onze mooie sportverenigingen. Tijdens het Sportgala zetten we sporters in het zonnetje vanwege een bijzondere sportprestatie in het afgelopen seizoen. Kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld diegene aan via www.kijkopwelzijn.nl/sportgala. Dit kan tot 17 juni.”

Een onafhankelijke jury beoordeelt alle genomineerde kandidaten en adviseert het college van burgemeester en wethouders over de winnaars. Die worden op vrijdag 28 juni bekendgemaakt tijdens de feestelijke avond in Theater het Kruispunt.