Meld sport- en cultuuractivteiten aan voor Barendrecht Actief

23 mei 2024, 15:00

Op 19 september 2024 starten de gemeente Barendrecht en de Buurtsportcoach met het platform Barendrecht Actief. Op dit platform kunnen sport- en cultuurorganisaties een pagina aanmaken en zo hun activiteiten presenteren aan Barendrechters. U kunt tot 17 juni een pagina aanmaken via www.barendrechtactief.nl/voor-aanbieders. Alle Barendrechtse bassischoolkinderen ontvangen aan het begin van het schooljaar tijdens de officiële kickoff van Barendrecht Actief een boekje met daarin het beweeg- & culturele aanbod in Barendrecht.

Barendrecht Actief is nieuw in de gemeente Barendrecht. Maar in ruim 160 gemeenten in Nederland heeft de formule zich al bewezen. Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat inwoners zich heel eenvoudig kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of culturele instelling. Tegelijkertijd biedt het de aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe leden aan zich te binden. Barendrecht Actief maakt onderdeel uit van het Sjors Sportief en Creatief programma van Cultuur- en Sportstimulering Nederland.

Officiële kick-off Barendrecht Actief

Op 19 september is de officiële kick-off van Barendrecht Actief. Vanaf dit moment is het voor alle Barendrechters mogelijk om zich via www.barendrechtactief.nl in te schrijven voor activiteiten bij sport- en cultuurorganisaties. Wanneer u vragen heeft over het aanmaken van een pagina dan kunt u contact opnemen met buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl