Haalt u zaterdag ook gratis compost en/of houtsnippers op?

21 maart 2024, 09:06
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Inwoners kunnen op zaterdag 23 maart weer gratis compost ophalen bij het afvalaanbiedstation aan de Londen 15. Het is dan de Landelijke Compostdag. Compost is perfect voor gebruik in de tuin. De natuurlijke bodemverbeteraar stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze, het reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de bodem. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Met uw toegangspas krijgt u toegang tot het afvalaanbiedstation en kunt u op 23 maart gratis maximaal twee zakken compost per huishouden ophalen. Wees er op tijd bij, want op=op! Het afvalaanbiedstation is geopend van 7.30 uur tot 16.00 uur.

Snipperdag

Het is zaterdag 23 maart ook Snipperdag. Inwoners kunnen daarom op deze dag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij J. van Huizen Groenvoorzieningen BV aan de Voordijk 319a gratis houtsnippers ophalen. Een tip voor belangstellenden: neem zakken of een aanhangwagen mee om de houtsnippers in te vervoeren. Er is een kraan aanwezig om de aanhangwagen te laden en er is hulp bij het vullen van de zakken. U mag maximaal 1 m³ houtsnippers per huishouden meenemen. Op=op!