Doe samen met wethouder De Hoop mee met een proefles YogaFit

16 november 2023, 12:24

Vanuit de gezondheidscampagne Bewust Barendrecht is wethouder Miranda de Hoop de uitdaging aangegaan om meer te bewegen. Daarom doet zij op 23 november mee aan YogaFit bij KijkopWelzijn.

Komt u ook?

Tijdens de lessen YogaFit begeleidt Geert de Bruin deelnemers naar meer rust, flexibiliteit en ontspanning aan de hand van yoga-oefeningen op een stoel. Het doel is om beter naar het lichaam te leren luisteren en grenzen te leren kennen. In elke les wordt daarom veel aandacht besteed aan beweging en ademhaling, eigen grenzen ontdekken en bezig zijn in het hier en nu.

Gratis meedoen

U hoeft niet lenig te zijn of lang stil te zitten. YogaFit is geschikt voor iedereen die bewuster wil (leren) omgaan met het lichaam. Voor de les heeft u wel comfortabele kleren, een dik paar antislip-sokken en een flesje water nodig. De lessen YogaFit vinden in reeksen van 10 elke dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 10.30 uur plaats in BLOK0180 aan de Haarspitwei 9. Wilt u gratis meedoen aan een proefles? Dat kan op donderdag 23 november 2023 samen met wethouder Miranda de Hoop. Er is plek voor 30 deelnemers. Aanmelden kan via buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl of via 06-13737482.