Denk mee over het afvalbeleid in uw wijk!

2 mei 2024, 15:20
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

De gemeente werkt aan een verbeterd afvalbeleid. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Het liefst willen we per wijk in gesprek gaan met inwoners. Twee weken geleden deden we hiervoor een oproep in deze krant. We hebben inmiddels flink wat enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Zin en tijd om met ons mee te denken? Meld u dan snel aan. Dat kan nog tot en met 10 mei.

Wat gaat u doen

Wanneer u zich aanmeldt voor de klankbordgroep, nodigen wij u uit voor circa twee bijeenkomsten. Tijdens deze sessies van zo’n anderhalf uur gaat u in gesprek met wethouder Dirk Vermaat, medewerkers van de gemeente en van BAR Afvalbeheer over ons afvalbeleid. Gezamenlijk wordt gekeken op welke punten we ons afvalbeleid kunnen verbeteren. Sommige verbeteringen kunnen aan de hand van de sessies al snel worden doorgevoerd, andere moeten mogelijk eerst getest worden in de wijk.

Meld u aan

Wanneer u mee wilt helpen ons afvalbeleid te verbeteren, kunt u zich aanmelden via www.barendrecht.nl/klankbordgroepafvalbeleid. Dit kan tot en met vrijdag 10 mei. Daarna gaan we aan de slag met de samenstelling van de klankbordgroep(en).