De gemeente hoort graag uw mening over lokale democratie

8 februari 2024, 09:30
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Wist u dat u als inwoner invloed heeft op hoe we samenleven, wonen en werken in onze gemeente? Weet u hoe besluiten genomen worden? Vindt u zelf dat u voldoende kunt meedenken, meebeslissen of meewerken? Kunt u hier makkelijk informatie over vinden? De gemeente wil met inwoners samenwerken aan een nog betere lokale democratie. Het is daarom belangrijk dat wij als gemeente naar onze inwoners luisteren. Niet alleen als er iets niet goed gaat, maar ook wanneer inwoners ideeën hebben over hoe het in de gemeente beter kan.

Daarom hebben we voor álle Barendrechters een korte online vragenlijst gemaakt. De vragen worden ook ingevuld door raadsleden, wethouders en later dit jaar door ambtenaren van de gemeente Barendrecht. Zo kunnen we kijken of we er hetzelfde over denken. En zo niet: dan gaan we samen in gesprek over hoe we nog beter kunnen samenwerken.

Doet u mee?

De vragenlijst vindt u op https://www.barendrecht.nl/vragenlijst en is in te vullen tot 8 maart. De antwoorden worden anoniem verwerkt in een rapport. Dat rapport gebruiken we om onze lokale democratie samen met u te verbeteren.