Terug naar de vorige pagina

Werkzaamheden rotonde Zuideinde/Spoorlaan/Dwarsligger 

Ten oosten van NS-station Barendrecht ontwikkelt de gemeente met externe partijen de nieuwbouwlocatie ‘De Stationstuinen’. Ter voorbereiding op de bouw van de nieuwe woningen, is het noodzakelijk de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur aan te passen. Hiervoor moeten we de rotonde Zuideinde/Spoorlaan/Dwarsligger tijdelijk opbreken.

Planning

De werkzaamheden bij de rotonde starten op maandag 5 augustus en duren tot en met vrijdag 1 november 2024. Afhankelijk van de voortgang en eventuele onvoorziene omstandigheden zoals het weer, kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Afsluitingen en omleidingen

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het nodig een deel van de Spoorlaan af te sluiten. Daarnaast is in die periode alleen éénrichtingsverkeer mogelijk van het Zuideinde naar de Dwarsligger.

Verkeerssituatie gedurende de werkzaamheden

Verkeerssituatie gedurende de werkzaamheden

De oostelijke hellingbaan van het parkeerdek bij het station kan wel in twee richtingen worden gebruikt. Verkeer dat van deze hellingbaan af komt, moet mee in het éénrichtingsverkeer van het Zuideinde naar de Dwarsligger.

Tijdens de werkzaamheden worden ter plekke omleidingsroutes en omleidingen aangegeven.

Heeft u vragen aan ons?

Heeft u een vraag of aandachtspunten met betrekking tot de geplande werkzaamheden? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar projectinuitvoering@barendrecht.nl of te bellen met 14 0180.