Energie besparen

U bent klaar voor aardgasvrij als uw woning of bedrijfspand goed is geïsoleerd en als u ook op andere manieren energie bespaart. Beide leveren altijd meer wooncomfort en een lagere energierekening op. De eerste stap op weg naar een duurzame gemeente is het besparen van energie.

Koopwoning

U kunt op verschillende manieren energie besparen. Zo kunt u de verwarming een graadje lager zetten of een waterbesparende douchekop gebruiken. Verder voorkomt u onnodig warmteverlies als u de woning goed isoleert en wek je met zonnepanelen je eigen energie op.

Ga voor meer informatie en handige tips langs bij de WoonWijzerWinkel of kijk op de website van Milieu Centraal.

Huurwoning

Huurt u een woning bij Patrimonium, Wooncompas of Woonzorg Nederland en heeft u vragen over energie besparen? Neem dan contact op met uw verhuurder.

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket voor inwoners van Barendrecht. De adviseurs van de WoonWijzerWinkel luisteren naar u en bieden u de beste oplossing voor uw situatie. Verder helpen zij u onder meer bij het aanvragen en beoordelen van offertes. U bent van harte welkom in de showroom in Rotterdam (Heijplaat). Kijk voor meer informatie op de website van de WoonWijzerWinkel.