Update werkzaamheden Social Hub Barendrecht

15 februari 2023, 09:32

Sinds eind januari jl. zijn de werkzaamheden van de Social Hub in het dienstencentrum aan de Windsingel in volle gang. Hierdoor krijgt de Social Hub steeds meer vorm.

Hart van de wijk

De Social Hub bestaat uit woonzorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan, de seniorenwoningen aan de Windsingel en het dienstencentrum aan de Windsingel. De ontmoetingsruimte in het dienstencentrum wordt het bruisend hart van de wijk, voor jong en oud. Een plek waar mensen gezellig samenzijn, ondersteuning krijgen en bij een zorg- of behandelvraag snel met de juiste instantie in contact komen. De Social Hub is een samenwerkingsverband tussen seniorenhuisvester Woonzorg Nederland, Gemeente Barendrecht en zorgorganisatie Laurens.

Kijkje nemen

Ter inspiratie heeft Laurens borden geplaatst om een beeld te geven hoe de ontmoetingsruimte er straks uit komt te zien. Deze zijn voor iedereen te bekijken in de hal van het dienstencentrum. Projectcoördinator Stanley van der Kuil van Laurens is momenteel met bestaande en nieuwe samenwerkingspartners in gesprek om er een bruisend geheel van te maken. Bewoners van de wijk kunnen hier straks onder andere gezamenlijk koffie drinken, biljarten, mee doen aan activiteiten en samen dineren.

Denkt u mee?

De Social Hub is nog niet voorzien van een naam. Heeft u een goed idee en wilt u graag meedenken? Stuur dan uw inzending naar Stanley van der Kuil via e-mail: S.vanderkuil@laurens.nl. De winnaar ontvangt een leuke prijs, uitgereikt door Gemeente Barendrecht.

Blijf op de hoogte

Volg @Stanindewijk op Instagram en blijf dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen.