Melding doen over buitenruimte

27 juni 2024, 09:14
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Is er iets stuk op straat? Of wilt u iets anders melden over uw woonomgeving? Geef het dan door via https://www.barendrecht.nl/melding-woonomgeving.

Onze buitenruimte moet veilig en netjes zijn. Is dit ergens in de gemeente niet het geval? Dan kunt u online eenvoudig een melding doen. Bijvoorbeeld over een losse stoeptegel, kapotte straatverlichting binnen de bebouwde kom, afgewaaide takken of kapotte speeltoestellen. Kijk eerst op de overzichtskaart op https://www.barendrecht.nl/melding-woonomgeving of er al een melding is gedaan. Is dit het geval, dan hoeft u geen melding meer te doen. De melding is dan al bij ons in behandeling. Wilt u iets doorgeven over afval, overlast of vandalisme? Dan kan ook door het invullen van een formulier op onze website.

Spoed

Is er een gevaarlijke situatie, bijvoorbeeld een gat in de weg of een omgevallen lichtmast of boom? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op. Ook buiten kantoortijden kunt u 14 0180 bellen. U wordt dan doorgeschakeld naar onze alarmcentrale. Gaat uw melding over openbare orde en veiligheid en heeft uw melding spoed? Geef dit dan direct door aan de politie via 112 of 0900 – 88 44.