Lever een tegel in en ontvang een waardebon voor de IJsheiligenmarkt!

4 mei 2023, 09:00
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.
in Klarendal in Arnhem in Gelderland; in the city Arnhem in the Gelderland province

Doe mee aan het NK Tegelwippen en lever een tegel in! Iedereen kan meedoen door tegels uit de tuin te verwijderen. Heeft u een tegel eruit gehaald en weet u niet wat u ermee moet doen? Lever hem dan op zaterdag 13 mei in bij De Kleine Duiker tijdens de IJsheiligenmarkt en ontvang een waardebon.

Inleveractie

Op zaterdag 13 mei van 13:00 tot 16:00 kunt u uw tegel inleveren. Dit kan bij De Kleine Duiker tijdens de IJsheiligenmarkt. Bij het inleveren van uw tegel ontvangt u een waardebon ter waarde van €5,-. Deze is te besteden bij de aankoop van bijvoorbeeld planten tijdens de IJsheiligenmarkt. Uw ingeleverde tegel moet een minimale grootte hebben van 30×30. Heeft u bijvoorbeeld klinkers? Lever er dan twee in. Per huishouden kunt u een tegel inleveren. Wees er snel bij! De actie loopt, zolang de voorraad strekt.

Tegels eruit, groen erin

Het weer in Nederland wordt steeds extremer. Hevige regenbuien en lange periodes van hitte en droogte volgen elkaar ook. Doordat onze omgeving sterk versteend is, krijgen we hierdoor steeds vaker te maken met problemen als hittestress en wateroverlast. Daarnaast is het ook slecht voor de planten en dieren. Meer groen draagt bij aan de verkoeling bij extreme hitte én de doorstroming van regenwater bij harde regenbui is beter. Het levert tevens een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid voor vogels, vlinders, bijen en andere beestjes die belangrijk zijn voor onze natuur. Met het vergroenen van uw tuin, draagt u bij aan een gezond en groen Barendrecht.

Meer informatie is te vinden op www.barendrecht.nl/tegelwippen.