Het Financieel Serviceloket denkt graag met u mee

20 februari 2023, 14:20

Hebt u vragen over welke regelingen wij hebben om u financieel te ondersteunen? Of heeft u budgetvragen? Dan kunt u van 22 februari tot en met 26 april iedere woensdag en donderdag terecht bij ons Financieel Serviceloket.

U kunt zonder afspraak binnenlopen tussen 9.00 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur. Het Financieel Serviceloket is te vinden in de hal van het gemeentehuis in spreekkamer 7 tegenover de balies. Buiten deze tijden is het loket op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via 140180. Veel inwoners hebben te maken met hogere kosten. Denk aan de hogere energieprijzen en duurdere boodschappen. Het kan zijn dat u moeite heeft met het betalen van uw vaste lasten. Misschien kunnen wij u daarbij ondersteunen. Bij het Financieel Serviceloket kunt u terecht voor informatie over onze ondersteuningsregelingen, zoals de energietoeslag en minimaregelingen. U kunt er ook terecht met vragen over uw inkomen en budget.

Het tijdelijke Financieel Serviceloket is een aanvulling op de al bestaande loketten bij de gemeente, zoals ons Klantcontactcentrum en de wijkteams en bijvoorbeeld welzijnsorganisatie KijkopWelzijn. U kunt over financiële problemen ook contact opnemen met het team van schuldhulpverlening via schuldhulp@barendrecht.nl.