Gezocht: voorzitter Maatschappelijke Adviesraad Barendrecht

4 mei 2023, 12:06
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Wilt u uw kennis en ervaring inzetten voor de (kwetsbare) inwoners van Barendrecht? Heeft u affiniteit met het Barendrechtse Sociaal Domein? Zet u graag mensen in hun kracht én bent u iemand die gemakkelijk leiding en structuur geeft aan een overleg? Dan zoeken we u!

De Maatschappelijke Adviesraad Barendrecht is een commissie van advies die het college (on)gevraagd adviseert over het beleid van het Sociaal Domein. De MAB bestaat uit betrokken, ervaringsdeskundige inwoners van Barendrecht. Zij zetten zich in om de plannen van de gemeente van inbreng en adviezen te voorzien. Advies vanuit het perspectief van de (kwetsbare) inwoners van Barendrecht. Zo sluiten de plannen beter aan op de praktijk van alledag.

4 tot 6 uur per week

De MAB zoekt een voorzitter die als vrijwilliger 4 tot 6 uur per week de ervaringsdeskundigheid binnen de MAB goed naar voren laat komen en zich richting leden coachend opstelt. Samen met de gemeente wil de MAB het aantal leden een impuls geven. De voorzitter heeft een belangrijke rol in dit proces.

Contact

Meer weten over de profielschets van het voorzitterschap? Of andere vragen? Neem dan contact op via info@adviesraadbarendrecht.nl of via 06-21865320 met Ron Knipscheer (ambtelijk secretaris MAB).

Meteen enthousiast?

Stuur dan uw motivatiebrief en cv onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer vóór zondag 21 mei 12.00 uur op naar info@adviesraadbarendrecht.nl. In de week van maandag 22 mei vindt de briefselectie plaats. In deze week hoort u ook of u wordt uitgenodigd voor een gesprek. Op basis van één of meerdere gesprekken selecteert de sollicitatiecommissie de nieuwe voorzitter. Na voordracht van de Maatschappelijke Adviesraad Barendrecht benoemd het college de voorzitter.