Carnisse Veste

Winkelcentrum Carnisse Veste ligt in de wijk Havenkwartier. Vanaf het Middeldijkerplein geeft een loopbrug over de Portlandse Baan toegang tot de hoofdwinkelpassage. Een gedeeltelijk open glazen kap overdekt deze winkelstraat. Het winkelend publiek heeft daardoor het gevoel 'buiten' te zijn, maar is toch beschut tegen weersinvloeden. Via roltrappen staat de winkelstraat in verbinding met de parkeergarage en de winkels op de begane grond. Het centrum heeft een vloeroppervlak van circa 14.500 vierkante meter en ruim 40 verschillende winkels.

Middenbaan

De belangrijkste winkelvoorziening in het centrum van Barendrecht is de Middenbaan. De Middenbaan begint bij de Lindehoevelaan en eindigt bij theater het Kruispunt aan de Binnenlandse Baan. Bij het winkelgebied horen ook de straten Achterom, Onderlangs en ’t Vlak. Het plein voor het gemeentehuis, het Binnenhof, bied voldoende parkeergelegenheid en is bovendien goed bereikbaar. Bij ’t Vlak zijn ook een aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Woonboulevard Reijerwaard / Cornelisland

Woonboulevard Reijerwaard / Cornelisland ligt pal naast de A15 in Barendrecht en heeft 20.000 m² aan woonwinkels en meubelzaken. Ook zijn er diverse horecagelegenheden te vinden. Bezoekers kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein. Kijk voor meer informatie op de website van Woonboulevard Barendrecht(externe link).