Terug naar de vorige pagina

Aanleg rotonde Boezemweg

Voor de bereikbaarheid van de toekomstige woonwijk ‘De Stationstuinen’ en bedrijventerrein Ziedewij wordt ten oosten van het spoor een rotonde aangelegd op de Boezemweg. We voorkomen daarmee dat de toekomstige woonwijk overlast heeft van vrachtverkeer voor het bedrijventerrein. Het vrachtverkeer moet dan via de nieuwe rotonde het bedrijventerrein Ziedewij op rijden.

Werkzaamheden

  • Aanbrengen van een rotonde in beton.
  • Verleggen van het bestaande fietspad.
  • Plaatsen van nieuwe verlichting.
  • In november/ december aanplant bomen.

Planning

  • Start werkzaamheden 4 september 2023.
  • Werkzaamheden begin december 2023 gereed.

Tijdelijke afsluiting Boezemweg

Tijdens de werkzaamheden op de Boezemweg, tussen de rotonde Stationsweg en rotonde Ebweg, tijdelijk wordt afgesloten. Verkeersmaatregelen worden met borden en afzettingen aangegeven. Het verkeer wordt omgeleid via de Barendrechtse rondweg en de A15 en A29.

Hinder tot een minimum beperken

Helaas is niet te voorkomen dat u enige (geluids-)overlast ondervindt van deze werkzaamheden. Onze directievoering en projectleider KWS zullen er alles aan doen om de hinder tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Nachtwerk

Wanneer het noodzakelijk is, vinden bepaalde werkzaamheden in de avond en de nacht plaats.

Contactpersoon

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer F. Lissenberg via het e-mailadres werkinuitvoering@barendrecht.nl of telefoonnummer 14 0180.