Wegwerkzaamheden

Wij werken regelmatig aan betere bereikbaarheid, veilige verkeersroutes en een goed doorstromend verkeer. Dat levert soms verkeershinder op, maar door goede communicatie en slimme planningen willen wij dat tot een minimum beperken. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over actuele wegwerkzaamheden, omleidingen en waar u terecht kunt met vragen.

Een overzicht van alle lopende vergunningen en graafwerkzaamheden voor kabels en leidingen kunt u vinden op de MOOR-kaart.

  • Werkzaamheden singel Binnenlandse Baan

    Maandag 7 januari zijn wij gestart met de aanleg van de singel langs de Binnenlandse Baan. Een belangrijke maatregel waarmee wij ons minder kwetsbaar maken voor klimaatverandering en de hoosbuien die daarbij horen. De singel werkt als waterbuffer waardoor we in het centrum bij hevige regenval drogere voeten houden.

  • Revitalisatie Buitenoord

    De wijk Buitenoord is gebouwd in de periode tussen 1972 en 1982. Hoewel de meeste bewoners tevreden zijn over het wonen in de wijk hebben zij aangegeven dat de wijk wel opgeknapt mag worden. Daarom gaan wij in verschillende fasen grootschalig onderhoud aan wegen en groen uitvoeren.

  • Werkzaamheden in en rond Nieuw Reijerwaard

    De werkzaamheden in Nieuw Reijerwaard zijn in volle gang. Momenteel is er vooral veel (zichtbaar) werk aan de onderdoorgang onder de Rijksstraatweg, maar ook op andere plekken in het gebied gebeurt een hoop.