Wegwerkzaamheden

Actuele wegwerkzaamheden en omleidingen

Het college van burgemeester en wethouders vindt het belangrijk dat Barendrechters veilig de weg op kunnen. Of dat nu met de auto, per fiets of lopend is. Daarom werken wij aan betere bereikbaarheid, veilige verkeersroutes en een goed doorstromend verkeer. Omdat we echt meters willen kunnen maken, zult u merken dat we op verschillende plekken aan de weg werken. Dat levert soms verkeershinder op, maar door goede voorlichting en slimme planningen willen we dat tot een minimum beperken. Op de pagina van Barendrecht maakt meters vindt u bijvoorbeeld informatie over actuele wegwerkzaamheden, omleidingen en waar u terecht kunt met vragen.

  • Onderhoudswerkzaamheden Tweede Heinenoordtunnel dinsdag 11 december

    Rijkswaterstaat voert op dinsdag 11 december 2018 van 08.30 tot 18.00 onderhoudswerkzaamheden uit aan de Tweede Heinenoordtunnel. Verkeersregelaars aan beide kanten van de tunnel garanderen de doorgang voor langzaam verkeer en fietsers gedurende de werkzaamheden.

  • Revitalisatie Buitenoord

    De wijk Buitenoord is gebouwd in de periode tussen 1972 en 1982. Hoewel de meeste bewoners tevreden zijn over het wonen in de wijk hebben zij aangegeven dat de wijk wel opgeknapt mag worden. Daarom gaan wij in verschillende fasen grootschalig onderhoud aan wegen en groen uitvoeren.

  • Werkzaamheden in en rond Nieuw Reijerwaard

    De werkzaamheden in Nieuw Reijerwaard zijn in volle gang. Momenteel is er vooral veel (zichtbaar) werk aan de onderdoorgang onder de Rijksstraatweg, maar ook op andere plekken in het gebied gebeurt een hoop.