Wij werken regelmatig aan betere bereikbaarheid, veilige verkeersroutes en een goed doorstromend verkeer. Dat levert soms verkeershinder op, maar door goede communicatie en slimme planningen willen wij dat tot een minimum beperken. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over actuele wegwerkzaamheden, omleidingen en waar u terecht kunt met vragen.

Een overzicht van alle lopende vergunningen en graafwerkzaamheden voor kabels en leidingen kunt u vinden op de MOOR-kaart.

 • Tuindersweg

  Maandag 26 augustus starten de werkzaamheden rondom de Tuindersweg. 

 • Kruizemunthof

  In de Kruizemunthof is de bestrating aan onderhoud toe. De straten zijn ongelijk en slecht. Dit komt deels door oneffenheden en deels door ouderdom. De gemeente gaat nieuwe bestrating aanleggen, zodat de buurt er weer voor langere tijd fris uitziet. Tegelijkertijd wordt een deel van de riolering vervangen en andere delen worden, daar waar nodig, gerepareerd. De straat zelf krijgt een andere inrichting, om de bereikbaarheid en doorstroming voor nood- en hulpdiensten te verbeteren.

 • Aanleg rotonde Middelweg

  De kruising Middelweg-Augustapolder, ontsluiting van de bedrijventerreinen Kilweg-Noord en Augustapolder, wordt van 20 juli t/m 20 september omgebouwd naar een rotonde. Hiervoor wordt de Middelweg tussen de Middeldijk en de Kilweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleidingsroutes worden ter plekke aangegeven.

 • Werkzaamheden Schaatsbaan

  Maandag 22 juli zijn de werkzaamheden aan de Schaatsbaan gestart. De straat wordt ingericht als 30 km zone, er komen verkeersremmende maatregelen en de snelfietsroute F15 IJsselmonde wordt aangelegd.

 • Werkzaamheden Portlandse Baan

  Na de zomervakantie starten we met werkzaamheden aan de Portlandse Baan.

 • Snelfietsroute F15 IJsselmonde

  Wij willen graag dat iedereen snel, veilig en makkelijk van A naar B kan fietsen. Dat doen we door bestaande fietspaden goed te onderhouden, waar nodig te verbeteren en door nieuwe fietspaden aan te leggen. Door betere fietsverbindingen pakken mensen sneller de fiets dan de auto. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid en het milieu, maar ook voor de bereikbaarheid van de provincie Zuid-Holland.

 • Werkzaamheden in en rond Nieuw Reijerwaard

  De werkzaamheden in Nieuw Reijerwaard zijn in volle gang. Momenteel is er vooral veel (zichtbaar) werk aan de onderdoorgang onder de Rijksstraatweg, maar ook op andere plekken in het gebied gebeurt een hoop.