Wegwerkzaamheden

Wij werken regelmatig aan betere bereikbaarheid, veilige verkeersroutes en een goed doorstromend verkeer. Dat levert soms verkeershinder op, maar door goede communicatie en slimme planningen willen wij dat tot een minimum beperken. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over actuele wegwerkzaamheden, omleidingen en waar u terecht kunt met vragen.

Een overzicht van alle lopende vergunningen en graafwerkzaamheden voor kabels en leidingen kunt u vinden op de MOOR-kaart.

 • Werkzaamheden bouwrijp maken Heulweg West

  Het terrein ten westen van de Heulweg wordt bouwrijp gemaakt. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van grondwerk, vervangen van de riolering, aanbrengen van verharding en het plaatsen van een hekwerk. De werkzaamheden starten op maandag 27 mei en duren naar verwachting tot half juli 2019.

 • Werkzaamheden Portlandse Baan

  Na de zomervakantie starten we met werkzaamheden aan de Portlandse Baan. U kunt tot 31 mei 2019 uw reactie op het voorlopig ontwerp geven.

 • Werkzaamheden Lageweg / Bevershof

  Op maandag 6 mei starten de werkzaamheden aan de Lageweg / Bevershof. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een fietsstraat.

 • Snelfietsroute F15 IJsselmonde

  Wij willen graag dat iedereen snel, veilig en makkelijk van A naar B kan fietsen. Dat doen we door bestaande fietspaden goed te onderhouden, waar nodig te verbeteren en door nieuwe fietspaden aan te leggen. Door betere fietsverbindingen pakken mensen sneller de fiets dan de auto. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid en het milieu, maar ook voor de bereikbaarheid van de provincie Zuid-Holland.

 • Werkzaamheden Vederhaven

  In verband met bestratingswerkzaamheden is de Verderhaven van dinsdag 23 april tot vrijdag 24 mei afgesloten.

 • Werkzaamheden singel Binnenlandse Baan

  Maandag 7 januari zijn wij gestart met de aanleg van de singel langs de Binnenlandse Baan. Een belangrijke maatregel waarmee wij ons minder kwetsbaar maken voor klimaatverandering en de hoosbuien die daarbij horen. De singel werkt als waterbuffer waardoor we in het centrum bij hevige regenval drogere voeten houden.

 • Werkzaamheden in en rond Nieuw Reijerwaard

  De werkzaamheden in Nieuw Reijerwaard zijn in volle gang. Momenteel is er vooral veel (zichtbaar) werk aan de onderdoorgang onder de Rijksstraatweg, maar ook op andere plekken in het gebied gebeurt een hoop.