Verkiezingsborden

Verkiezingsborden

In de gemeente Barendrecht wordt voor de komende verkiezingen Trotters geplaatst. Imagebuilding neemt contact op met de deelnemende partijen voor het aanleveren van verkiezingsposters. Is er nog geen contact geweest, dan kunnen deelnemende partijen contact opnemen met Imagebuilding via verkiezingen@imagebuilding.nl.

Vrije plakplaatsen

Er zijn in de gemeente Barendrecht geen vrije plakplaatsen.

Driehoeksborden

Het is voor de deelnemende partijen alleen mogelijk om driehoeksborden te huren voor verkiezingsuitingen. Het weektarief is € 998,- voor 20 driehoeksborden.
Het drukwerk kost € 290,- voor 60 posters en bij gebruik van 1 uiting. Extra uitingen geven een hoger drukwerktarief. Het bijplaatsen van driehoeksborden wordt gedaan om alle partijen dezelfde uitstraling te geven in het straatbeeld. Voor meer informatie of het plaatsen van opdrachten kunt u rechtstreeks contact opnemen met Eshmedia. Contactpersoon is Arne Ossebaar, arne@eshmedia.nl.

Flyerbeleid

Om te mogen flyeren is geen vergunning nodig. Wel moeten de achtergebleven folders of folders die op de grond worden gegooid worden opgeruimd.
Het verzoek is om geen folders achter de ruitenwissers van auto’s te plaatsen. Voor de locatie Carnisse Veste moet toestemming worden gevraagd aan de eigenaar/beheerder van het winkelcentrum. Daar mag dus niet zomaar geflyerd worden.

Flyeren vanuit een stand/kraam

Wordt er een stand/kraam geplaatst dan moet er wel een vergunning worden aangevraagd. Kijk voor meer informatie en aanvragen op de pagina folders of spullen uitdelen (informatiestand).