Tijdelijk zanddepot op locatie 'Stationstuin'

Dit is een gearchiveerd item.
Geplaatst op:
Stationstuin

Vanaf vrijdag 15 maart tot uiterlijk woensdag 15 mei 2019 wordt er onderhoud gepleegd aan het talud (de helling) bij de spooroverkapping. ProRail heeft voor het uitvoeren van die werkzaamheden een onderaannemer aangesteld: Anton Rail & Infra. Voor de werkzaamheden heeft de aannemer ongeveer 640m3 schoon zand nodig. Zij gaan een deel van de grond van het project Stationstuin gebruiken als tijdelijke opslag voor het zand.

Het zand wordt in delen aangevoerd om de ruimte voor opslag zoveel mogelijk te beperken. De gemeente heeft toestemming gegeven voor deze tijdelijke opslag. Wel hebben we aan Anton Rail & Infra gevraagd om ook de bouwkeet in het depot te plaatsen en niet op het parkeerdek, in verband met de parkeerdruk. Als de werkzaamheden zijn afgerond laten zij het terrein in oorspronkelijke staat achter.

Hieronder ziet u een schets van de locatie van het depot. ProRail stuurt de direct omwonenden een brief met daarin meer informatie over de start van de werkzaamheden.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met de werkvoorbereider van Anton Rail & Infra: Stephan Meijer. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 14 83 64 95 of via mail: S.Meijer@antongroep.nl.

Meer informatie

Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het project 'Woningbouw Stationstuin'. Kijk hier voor meer informatie over dit project en de planning.

Tijdelijk zanddepot Stationstuin