De speelplekken in de wijk Riederhoek worden opnieuw ingericht. We starten met twee speelplekken. Via een online vragenlijst kunt u meedenken over de nieuwe inrichting

Speelplekken in Riederhoek

In de wijk Riederhoek liggen 4 speelplekken. Iedere speelplek hebben we een nummer gegeven, zie afbeelding onderaan deze pagina. Dit jaar gaan we de speelplekken met nummer 2 en 3 opnieuw inrichten. Dit zijn de speelplekken naast de woningen aan:

•    Riedermorgen 83 / Riedertuin 80 (speelplek 2)
•    Riedermeet 25 / Riederbunder 28 (speelplek 3)

De speelplekken 1 en 4 worden naar verwachting volgend jaar opnieuw ingericht.

Geef uw mening

In de online vragenlijst kunt u aangeven wat u op de speelplek wilt. Daarnaast heeft u ook de gelegenheid uw eigen idee aan te dragen. U kunt de vragenlijst tot en met zondag 19 mei 2019 invullen.

Ook als u de vragenlijst niet wilt invullen kunt u uw e-mailadres achterlaten. Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor de communicatie over de speelplekken 2 en 3. Wanneer u uw e-mailadres niet achter wilt laten, kunt u de informatie op onze website vinden.

Uitslag

Vanaf donderdag 23 mei kunt u de uitslag op onze website terugvinden. Aan de hand van de resultaten maken we nieuwe ontwerpen voor de speelplekken. Naar verwachting zijn de ontwerpen op 3 juni gereed.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. de Zwart. Zij is te bereiken via telefoonnummer 14 0180.