• Vanaf maandag 7 juni 2021 wordt er door de gehele gemeente Barendrecht op diverse locaties kleine asfalt reparaties uitgevoerd. Dit zijn reparaties waar in het verleden bedrijven de weg open hebben gezaagd en wat weer hersteld moet worden.
    Voor deze werkzaamheden hoeft de weg niet afgesloten te worden, maar kan wel enige vertraging opleveren. Het verkeer waar op dat moment werkzaamheden plaatsvinden wordt met een rijdende afzetting en verkeersregelaars geregeld.
  • Met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst van de gemeente en KPN NetwerkNL is het officiële startsein gegeven voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Barendrecht.
  • Ook dit jaar gaan KijkopWelzijn en de gemeente op zoek naar Barendrechts Beste. Dit jaar is het thema ‘sociaal’. Heeft u een idee voor het organiseren van een mooie sociale activiteit? Of doet u al zoiets en is een financieel steuntje in de rug welkom? Meld u dan aan voor Barendrechts Beste! Iemand anders nomineren kan ook.
  • De werkzaamheden voor de herinrichting van de skatevoorziening in het Riederpark zijn gestart.
  • Vanaf 28 april mogen de terrassen buiten weer open, van 12.00 tot 18.00 uur, onder voorwaarden. De gemeente Barendrecht wil de horeca hier zo goed mogelijk bij faciliteren. Daarom kunnen horecaondernemers net als vorig jaar hun terrassen tijdelijk uitbreiden of nieuwe terrassen toevoegen.
  • Wij begrijpen dat u als inwoner vragen heeft over het coronavirus en graag op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de websites van GGD Rotterdam Rijnmond en het RIVM. Daarnaast heeft het RIVM een speciaal telefoonnummer ingesteld voor vragen over corona. U kunt bellen naar 0800-1351.
    We volgen de richtlijn van de Rijksoverheid. Deze richtlijn stelt de Rijksoverheid op na advies van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Bekijk de maatregelen die gelden op de website van de Rijksoverheid.
RSS feed