• Stedin werkt aan storing verlichting Barendrecht-Centrum

  Barendrecht-Centrum kampt op verschillende plaatsen met een storing aan de openbare verlichting. De lampen gaan ’s avonds te laat of niet aan en ’s ochtends gaan ze te laat of niet uit. Netbeheerder Stedin is op de hoogte van dit probleem en doet er alles aan dit te verhelpen.

 • Ministerie buigt zich over aanvraag onderzoek aardwarmte in Barendrecht

  Energiebedrijven Engie, Hydreco en Shell hebben bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een aanvraag gedaan voor een opsporingsvergunning geothermie in de regio Rotterdam, Barendrecht maakt deel uit van dit gebied.

 • Servicecentrum werkt vanaf 1 januari 2019 volledig op afspraak

  Wilt u binnenkort een paspoort of rijbewijs aanvragen? Houd er dan rekening mee dat u vanaf 1 januari 2019 alleen nog op afspraak terecht kunt. Zo beperken wij de wachttijden in het gemeentehuis tot een minimum. Wij helpen u graag binnen 5 minuten! Dit betekent dat u vanaf 1 januari niet meer op dinsdag- en vrijdagochtend zonder afspraak kunt binnenlopen. U maakt eenvoudig een afspraak via onze website of via de app van de Gemeente Barendrecht (gratis te downloaden op uw smartphone en/of tablet). U kunt ook bellen naar 14 0180. Voor het afhalen van uw rijbewijs en reisdocumenten kunt u tijdens onze openingstijden zonder afspraak terecht.

 • Begroting 2019 vastgesteld

  Dinsdag 13 november heeft de gemeenteraad de begroting 2019 vastgesteld.

 • Laat uw jeugdkampioenen huldigen!

  Op vrijdag 11 januari 2019 worden alle jeugdkampioenen van Barendrecht gehuldigd en feliciteren wij hen met hun mooie sportieve resultaten in het seizoen 2017-2018. Helpt u mee de jeugdkampioenen in 2019 in het zonnetje te zetten? U kunt sporters tot en met 4 januari 2019 aanmelden voor de huldiging.

 • Meld uw sportheld aan voor het Sportgala

  Op vrijdag 15 februari 2019 vindt de 42ste editie van het Sportgala plaats in theater Het Kruispunt. Ieder jaar worden er tijdens dit gala sporters en sporttrainer in het zonnetje gezet. Ook dit jaar belooft het weer een sportief feest te worden. We hebben hiervoor wel uw hulp nodig, want zonder genomineerden is er geen Sportgala. Daarom vragen wij u kandidaten voor te dragen.