• Onderzoek speelplek Torenmolen

  Wij willen de speelplek tussen de woningen met huisnummer 77 en 79 aan de Torenmolen opnieuw inrichten. Via een korte online vragenlijst kunt u meedenken over de nieuwe inrichting van de plek.

 • Kick-off project Samen Meten

  Woensdag 9 januari is het het project Samen Meten gestart, waarin 225 burgers in het Rijnmondgebied stikstofdioxide gaan meten. Wethouder Tanja de Jonge zal het eerste meetbuisje uitreiken aan een deelnemer in Barendrecht, waarna de deelnemer het buisje zal ophangen. Het project is een initiatief van DCMR Milieudienst Rijnmond, Provincie Zuid-Holland en de gemeenten vanwege het vijftig jaar bestaan van het luchtmeetnet in de regio.

 • Gemeentegids 2019 op te halen

  De gemeentegids van 2019 is op te halen op 9 locaties, waaronder het gemeentehuis. In de gemeentegids vindt u ook een losse, uitvouwbare plattegrond.

 • Stedin werkt aan storing verlichting Barendrecht-Centrum

  Barendrecht-Centrum kampt op verschillende plaatsen met een storing aan de openbare verlichting. De lampen gaan ’s avonds te laat of niet aan en ’s ochtends gaan ze te laat of niet uit. Netbeheerder Stedin is op de hoogte van dit probleem en doet er alles aan dit te verhelpen.

 • Meld uw sportheld aan voor het Sportgala

  Op vrijdag 15 februari 2019 vindt de 42ste editie van het Sportgala plaats in theater Het Kruispunt. Ieder jaar worden er tijdens dit gala sporters en sporttrainer in het zonnetje gezet. Ook dit jaar belooft het weer een sportief feest te worden. We hebben hiervoor wel uw hulp nodig, want zonder genomineerden is er geen Sportgala. Daarom vragen wij u kandidaten voor te dragen.