De gemeenteraad wil graag weten hoe ’t Vlak in het centrum van Barendrecht opnieuw ingericht kan worden. Daarom onderzoeken we welke ideeën inwoners, ondernemers en bezoekers hebben voor ‘t Vlak. Laat het ons weten door een korte enquête in te vullen.

Laat ons weten wat u belangrijk vindt voor ’t Vlak

Vindt u ’t Vlak in het centrum een aantrekkelijke plek? Waarom wel of juist niet? Hoe ziet u ’t Vlak van de toekomst voor zich? Denkt u aan een autovrij plein of juist meer parkeerplekken? Meer groen, meer woningen, een gezellige ontmoetingsplek of nog iets anders?

Vul de enquête in

Naar de enquête

U kunt deelnemen tot en met 5 december. U kunt de uitkomsten van de enquête half december lezen op deze pagina.  

Maak kans op een cadeaubon

Onder de deelnemers die de vragenlijst volledig hebben ingevuld, verloten we 3 cadeaubonnen. Wilt u hier kans op maken? Vul dan aan het einde uw mailadres in.

Toekomstscenario’s

We willen graag dat ’t Vlak (en omgeving) in de toekomst een mooie, aantrekkelijke plek wordt. Natuurlijk draait het erom dat ’t Vlak inwoners en bezoekers aanspreekt. De informatie die we met deze vragenlijst verzamelen, gebruiken we voor het maken van scenario’s. Hierbij gebruiken we ook bestaande informatie en schetsen. Wij houden u uiteraard op de hoogte.