Voedselbank

Stichting Voedselbank Barendrecht zet zich in voor gezinnen en alleenstaanden die tijdelijk niet in staat zijn om voldoende in hun eerste levensbehoefte te voorzien. De stichting wil een bijdrage leveren aan de vermindering van armoede in Barendrecht. Komt u voor een korte of langere tijd financieel niet rond? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een Voedselpakket.

Komt u voor een korte of langere tijd financieel niet rond? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een Voedselpakket. U kunt voor maximaal 3 jaar in aanmerking komen. De voorwaarden voor het aanvragen van een voedselpakket kunt u vinden op de website van Stichting Voedselbank Barendrecht.

U kunt zichzelf aanmelden door te bellen naar 06 815 121 38. Wordt er niet opgeno­men, spreekt u dan de voicemail in met uw naam, adres en telefoonnummer. Of stuur een e-mail naar intake@voedsel­bankbarendrecht.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer. U wordt binnen enkele dagen teruggebeld. Er wordt direct beoordeeld of u voor het voedselpakket in aanmerking komt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Voedselbank Barendrecht.