Binnen de gemeente Barendrecht houden verschillende mensen zich bezig met het thema economie. Zo zijn er de bedrijfsfunctionarissen, die de Barendrechtse ondernemers bij staan bij al hun vragen, en een aantal beleidsmedewerkers, die zich bezig houden met het beleid met betrekking tot economie.

Jurrien van den Berg                                                 

Denken in kansen! Door jarenlange ervaring op het gebied van de ruimtelijke ordening binnen Barendrecht ben ik voor u het aanspreekpunt waar het gaat om mogelijke ontwikkeling, uitbreiding en de verkenning van mogelijkheden voor de start en toekomst van uw bedrijf. U kunt echter ook voor al het overige dat u bezighoudt bij mij terecht. Samen met mijn collega Jos Lukasse (rechts op de foto) vormen wij feitelijk een één-loket-functie waar u als ondernemer met uw vragen terecht kunt. Heeft u gewoon een paar vrijblijvende vragen? Schroom niet, ik sta u graag te woord!
Telefoon: (0180) 698 351 / 06 31 93 50 19
E-mail: j.p.berg@bar-organisatie.nl

Jos Lukasse

“Ondernemers vooruit helpen!" Hiervoor zet ik mij graag in. In mijn functie als bedrijfscontactfunctionaris, inmiddels sinds 2010, komen alle facetten samen. Enerzijds het adviseren van ondernemers en anderzijds de (politieke kant van) de gemeentelijk overheid. Vanuit deze rol zet ik mij van harte in om ondernemers met raad en daad bij te staan in alles waarmee ik ze kan helpen. Dit kan gaan over vergunningen, uitbreidingen, samenwerkingen, veiligheid, verkeer, bedrijfsvoering etc. Alle vragen die u heeft, kunt u aan mij en Jurrien (links op de foto) stellen. Mochten wij het antwoord niet weten, dan doen wij er alles aan u op het juiste spoor te zetten. Ook wanneer u geen directe vragen heeft, maar een keer wilt kennismaken, hoor ik graag van u.
Telefoon: (0180) 698 355 / 06 - 27 09 43 20
E-mail: j.lukasse@bar-organisatie.nl

Jurien van den Berg (links) en Jos Lukasse

Is deze pagina naar wens?