Wij hebben signalen ontvangen dat er bezorgingsproblemen zijn met De Schakel. We zijn hierover in gesprek met de uitgever van de krant (BAR Uitgeverij). Het blijkt dat zij vervroegd van bezorgdienst hebben moeten wisselen. We hebben benadrukt dat wij het van groot belang vinden dat De Schakel, en daarmee de gemeentelijke pagina’s Blik op Barendrecht, in heel Barendrecht bezorgd wordt. De BAR Uitgeverij heeft aangegeven hard te werken aan verbetering. Zij hebben toegezegd dat de problemen per 1 december opgelost zijn.

Wanneer u geen krant heeft ontvangen, adviseren wij dat u hiervoor contact opneemt met de BAR Uitgeverij via www.deschakelbarendrecht.nl/bezorgklacht. Op deze manier kan er gesignaleerd worden, waar extra actie nodig is en kunnen de kranten nabezorgd worden.

Het is ook mogelijk een exemplaar op te halen bij de receptie van het gemeentehuis. Nu er bezorgproblemen zijn, hebben we met de BAR Uitgeverij afgesproken dat deze oplage verhoogd wordt. We monitoren of hier gebruik van wordt gemaakt en evalueren dit binnenkort met de BAR Uitgeverij.