Afvalaanbiedstation open op afspraak

In verband met het coronavirus kunt u uw afval momenteel alleen op afspraak naar het afvalaanbiedstation brengen. Een afspraak maken kan tijdens kantooruren via telefoonnummer (010) 503 05 99. Is de lijn bezet, dan kunt u uw telefoonnummer achterlaten op info@bar-afvalbeheer.nl. U wordt dan teruggebeld.

Bij het Afvalaanbiedstation kunt u gratis afval (meestal grofvuil) kwijt dat u niet bij het dagelijks PMD en restafval kunt stoppen. Daarbij kunt u denken aan:

Dit kan alleen als u inwoner van Barendrecht bent en in het bezit bent van een afvalpas. Afval van bedrijven wordt niet geaccepteerd.

Lever uw afval gescheiden in volg hierbij de instructies van de medewerkers van het Afvalaanbiedstation.

Adres

Londen 15, Barendrecht

Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag 07:30 - 16:00 uur
  • zaterdag van 08:30 - 15:00 uur

Openingstijden receptie

De receptie van het Afvalaanbiedstation is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 16:00 uur.

Afvalpas

Alle huishoudens in Barendrecht zijn in het bezit van een afvalpas. ​​​​​​Deze heeft u nodig om toegang te krijgen tot het Afvalaanbiedstation. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Er staat iemand bij de poort die u binnenlaat. 

De afvalpas is gekoppeld aan een specifiek huisadres. Gaat u verhuizen? Laat de afvalpas dan in uw woning achter. Is de pas niet achtergelaten? Dan kunt u als nieuwe bewoner bij het Afvalaanbiedstation gratis een nieuwe pas ophalen. Neem hiervoor uw legitimatie mee.

Pas kwijt?

Bent u uw afvalpas kwijt, dan kunt u bij de receptie van het Afvalaanbiedstation tegen betaling van € 20,00 een nieuwe pas krijgen. U moet dit bedrag met pin betalen. U krijgt direct uw nieuwe pas mee.

Pas gestolen of defect?

Is uw afvalpas gestolen, dan kunt u op vertoon van een bewijs van aangifte van de politie bij de receptie van het Afvalaanbiedstation kosteloos een nieuwe pas ontvangen. Een defecte kaart kunt u inleveren bij de receptie van het Afvalaanbiedstation. U krijgt dan kosteloos een nieuwe pas.

Is deze pagina naar wens?