Bij het Afvalaanbiedstation kunt u gratis afval (meestal grofvuil) kwijt dat u niet bij het dagelijks PMD en restafval kunt stoppen. Daarbij kunt u denken aan:

Dit kan alleen als u inwoner van Barendrecht bent en in het bezit bent van een toegangspas voor het Afvalaanbiedstation. Afval van bedrijven wordt niet geaccepteerd.

Lever uw afval gescheiden in volg hierbij de instructies van de medewerkers van het Afvalaanbiedstation.

Adres

Londen 15, Barendrecht

Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag 07:30 - 16:00 uur
  • zaterdag van 08:30 - 15:00 uur

Openingstijden receptie

De receptie van het Afvalaanbiedstation is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 16:00 uur.

Toegangspas

Alle huishoudens in Barendrecht zijn in het bezit van een toegangspas. Deze heeft u nodig om toegang te krijgen tot het Afvalaanbiedstation. De toegangspas is gekoppeld aan een specifiek huisadres. Wij verzoeken u daarom als u verhuist de toegangspas in uw woning achter te laten. Is de pas niet achtergelaten? Dan kunt u als nieuwe bewoner bij het Afvalaanbiedstation gratis een nieuwe pas ophalen. Neem hiervoor uw legitimatie mee.

Pas kwijt?

Bent u uw toegangspas kwijt, dan kunt u bij de receptie van het Afvalaanbiedstation tegen betaling van € 20,00 een nieuwe pas krijgen. U moet dit bedrag met pin betalen. U krijgt direct uw nieuwe pas mee.

Pas gestolen of defect?

Is uw toegangspas gestolen, dan kunt u op vertoon van een bewijs van aangifte van de politie bij de receptie van het Afvalaanbiedstation kosteloos een nieuwe pas ontvangen. Een defecte kaart kunt u inleveren bij de receptie van het Afvalaanbiedstation. U krijgt dan kosteloos een nieuwe pas.

Is deze pagina naar wens?