Waar moet nog een hondenpoepbak komen?

8 juni 2023, 09:43
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Eerder dit jaar konden alle inwoners een online vragenlijst invullen over hondenvoorzieningen in Barendrecht. We kregen hier bijna 1500 reacties op. Een veelgenoemde wens was het terugplaatsen van de hondenpoepbakken (met klep). Dat is de afgelopen tijd op 30 plekken gebeurd.

En er zijn meer mogelijkheden om uw hondenpoepzakje weg te gooien. Wist u dat uw zakje ook in de ondergrondse containers, uw minicontainer of een normale afvalbak mag? Zijn er in uw buurt geen ondergrondse afvalcontainers en heeft u behoefte aan een hondenpoepbak op een bepaalde locatie? Geef deze locatie dan door via hondenkaart@barendrecht.nl. Wij onderzoeken de mogelijkheid hiervoor.

Concept hondenkaart

Wij nemen de wens voor meer/vervangende hondenpoepbakken en de overige resultaten van de online vragenlijst mee bij het maken van een concept hondenkaart. Hier komen oplossingen op te staan om hondenvoorzieningen te verbeteren en meer nieuwe voorzieningen te realiseren. Naar verwachting is de concept hondenkaart eind augustus klaar. In september leggen wij de concept kaart ter inzage en kan iedereen hierop reageren. Hou hiervoor onze social media kanalen en de Blik op Barendrecht in de gaten!