De woningen zijn geschikt voor ouderen en dichtbij een zorgcentrum gevestigd. Dit maakt de woningen extra geschikt voor mensen die hulp en of zorg nodig hebben. Alle woningen zijn bijvoorbeeld aangesloten op een alarmeringssysteem. Verder kunt u gebruik maken van de diensten van het zorgcentrum. In Barendrecht zijn er 2 complexen op 2 verschillende locaties.

Waar vindt u deze woningen in Barendrecht?

In Barendrecht zijn momenteel 110 dergelijke woningen, 80 zelfstandige woonruimten bij zorgcentrum Borgstede aan de Windsingel in Barendrecht-centrum en 30 aanleunwoningen bij zorgcentrum de Elf Ranken aan de Reling in Carnisselande.

Verhuur

De woningen aan de Reling en de Windsingel worden via www.Woonnet-Rijnmond.nl verhuurd.

Om voor de woningen aan de Windsingel naast zorgcentrum Borgstede in aanmerking te komen, moet u 55 jaar of ouder zijn. Uitgebreide informatie over de woningen aan de Windsingel vindt op de website van Woonzorg Nederland.

Vragen

Voor alle vragen over deze woningen verwijzen wij u naar de woning eigenaar, Woonzorg Nederland. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 01 22 of via email: windsingel@woonzorg.nl.

Is deze pagina naar wens?