Intocht Sinterklaas

Home > Evenementenkalender > Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas

Dit item is verlopen op 19-11-2017.

Sinterklaas heeft het druk op 18 november. Dan bezoekt hij namelijk zowel Barendrecht Centrum als Carnisselande. Beide winkeliersverenigingen hebben hun best gedaan een aantrekkelijk programma te maken. Plezier gegarandeerd!

Barendrecht Centrum

Sint en zijn pieten worden rond 14.00 uur verwacht bij het podium bij Het Kruispunt. De festiviteiten starten al om 13.30 uur. Clown Japie is aanwezig, net als mascottes Barend & Dregje. Burgemeester Van Belzen heet de goedheiligman welkom. Hierna wandelt Sinterklaas over de Middenbaan en ’t Vlak.

Schatkamer

Dit jaar heeft Sinterklaas een ‘Schatkamer’ op de Middenbaan 71b. Kinderen kunnen hier op woensdag- en zaterdagmiddagen de Sint een handje geven, maar ook lekker knutselen. In de winkels kunt u een kleurplaat ophalen, die u vervolgens in kunt leveren bij de Schatkamer. U kunt hiermee een VIP-ontmoeting winnen voor zaterdag 2 december. Er worden drie prijswinnaars gekozen.

Carnisselande

Natuurlijk komt Sinterklaas ook naar Carnisselande. Hij  vertrekt om 14.15 uur vanaf Waterpoort en gaat in een stoet met een heleboel pieten door de wijk naar het Havenhoofd. Hij komt daar rond 15.00 uur aan, maar er zijn al activiteiten vanaf 14.00 uur. Burgemeester van Belzen staat ook hier klaar om de Sint een warm welkom te geven. Hij overhandigt dan gelijk de sleutel van het Sinterklaashuis aan de goedheiligman. Na het podiumspektakel blijft de Sint nog gezellig in het winkelcentrum.

Sinterklaashuis

Na het succes van vorig jaar komt het Sinterklaashuis van de Sinterklaasbrigade weer terug. Pieten nemen de kinderen mee langs alle ruimtes en natuurlijk ontbreekt de ontmoeting met Sinterklaas niet.  Het huis is van 18 tot en met 26 november geopend (op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag).

Locatie: Havenhoofd, Barendrecht
Startdatum: 18-11-2017

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken