Winkelen

Over Barendrecht > > Recreatie & Toerisme > Winkelen

Barendrecht beschikt over een verscheidenheid aan winkels. In het centrum is de Middenbaan het centrale winkelgebied en in Carnisselande vindt u overdekt winkelcentrum Carnisse Veste. Ook zijn er in nog twee kleinere winkelcentra: winkelcentrum Marijkesingel en winkelcentrum Nieuweland.

 • Carnisse Veste

  Het winkelcentrum 'Carnisse Veste' ligt in de wijk Havenkwartier (aan het eind van de Avenue Carnisse). Het centrum staat met een vloeroppervlak van circa 14.500 vierkante meter en ruim 40 verschillende winkels borg voor beschut winkelen. Daarnaast beschikt het winkelcentrum over een garage met 700 parkeerplaatsen.

 • Markt

  Elke week kunt u in Barendrecht op twee verschillende plekken naar de markt. Op woensdag kunt u van 09.00 tot 16.00 uur terecht op het Havenhoofd in Barendrecht-Carnisselande en op vrijdag op het Binnenhof in Barendrecht-Centrum.

 • Middenbaan

  De belangrijkste winkelvoorziening in het centrum van Barendrecht is de Middenbaan. De Middenbaan begint bij de Lindehoevelaan en eindigt bij theater Het Kruispunt aan de Binnenlandse Baan. Met daaromheen gelegen: Achterom, Onderlangs en ’t Vlak.

 • Woonboulevard Reijerwaard

  Op de Reijerwaard is een meubelboulevard gevestigd met verschillende woonwarenhuizen en meubelzaken. Het bedrijventerrein Reijerwaard ligt ten noorden van de A15. Ook zijn op bedrijventerrein Vaanpark enkele grote bedrijven aanwezig zoals de Ikea, de Karwei en de Zuiderster.