Over Barendrecht > > Recreatie & Toerisme > Winkelen

Barendrecht beschikt over een verscheidenheid aan winkels. In het centrum is de Middenbaan het centrale winkelgebied en in Carnisselande vindt u overdekt winkelcentrum Carnisse Veste. Ook zijn er in nog twee kleinere winkelcentra: winkelcentrum Marijkesingel en winkelcentrum Nieuweland.

 • Carnisse Veste

  Het winkelcentrum 'Carnisse Veste' ligt in de wijk Havenkwartier (aan het eind van de Avenue Carnisse). Het centrum staat met een vloeroppervlak van circa 14.500 vierkante meter en ruim 40 verschillende winkels borg voor beschut winkelen. Daarnaast beschikt het winkelcentrum over een garage met 700 parkeerplaatsen.

 • Markt

  Elke week kunt u in Barendrecht op twee verschillende plekken naar de markt. Op woensdag kunt u van 09.00 tot 16.00 uur terecht op het Havenhoofd in Barendrecht-Carnisselande en op vrijdag op het Binnenhof in Barendrecht-Centrum.

 • Middenbaan

  De belangrijkste winkelvoorziening in het centrum van Barendrecht is de Middenbaan. De Middenbaan begint bij de Lindehoevelaan en eindigt bij theater Het Kruispunt aan de Binnenlandse Baan. Met daaromheen gelegen: Achterom, Onderlangs en ’t Vlak.

 • Woonboulevard Cornelisland

  Plannen om het interieur van uw huis eens een opfrisbeurt te geven? Dan is een bezoek aan Woonboulevard Cornelisland een logische stap. De woonboulevard ligt pal naast de A15 in Barendrecht en heeft met 20.000 m² aan woonwinkels zeker iets voor u! Kunt u toch niet vinden wat u zoekt? Steek dan eenvoudigweg de straat over naar Woonboulevard Reijerwaard.

 • Woonboulevard Reijerwaard

  Met maar liefst 12 woonwinkels heeft Woonboulevard Reijerwaard een ruim aanbod waar u zeker iets kunt vinden voor uw interieur. Zoekt u toch iets anders? Steek dan eenvoudingweg de straat over naar Woonboulevard Cornelisland.