Leven & Werken > > Ondernemen > Subsidies voor ondernemers

Wanneer u als Barendrechtse ondernemer vragen heeft over subsidies, kunt u contact opnemen met onze bedrijfscontactfunctionarissen. Deze kunnen u wijzen op diverse provinciale, landelijke of zelfs Europese subsidieregelingen zetten. Tevens hebben ze contact met diverse subsidieadviesbureaus, die gespecialiseerd zijn in het aanvraagproces en u de administratieve last uit handen kunnen nemen.

Gezamenlijke ondersteuning

Als gemeentelijke overheid kunnen wij individuele bedrijven niet steunen met subsidies. Echter, wanneer groepen van bedrijven met innovatieve en/of duurzame ideeën op welk vlak dan ook naar ons toekomen, dan helpen wij u graag (binnen onze mogelijkheden) verder.

 Overzicht subsidies

 Een overzicht van verschillende Nederlandse en Europese subsidies vindt u via onderstaande links.

´╗┐
  • Europese Subsidieregelingen

    Vanuit Europa worden veel subsidies beschikbaar gesteld. Hiervoor zijn de eisen over het algemeen hoger en de voorwaarden waaraan voldaan dient te worden strenger. Het verdient dan ook aanbeveling gebruik te maken van een subsidieadviseur.

  • Nederlandse Subsidieregelingen

    Er zijn veel verschillende Nederlandse subsidieregelingen beschikbaar. Wij hebben een aantal belangrijke voor u opgesomd.