(Weg)werkzaamheden

Home > (Weg)werkzaamheden

(Weg)werkzaamheden

 • 29 t/m 31 mei: werkzaamheden Portlandse Baan

  Van maandag 29 tot en met woensdag 31 mei worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Portlandse Baan. Er worden reparaties uitgevoerd in het asfalt, de markeringen worden verwijderd en er wordt een nieuwe toplaag aangebracht. Na ongeveer een week worden de markeringen opnieuw aangebracht. De werkzaamheden starten ’s avonds om 21.00 uur en duren ongeveer tot 03.00 uur. De werkzaamheden veroorzaken enige geluidhinder.

 • 2 juni: werkzaamheden Rhoonse Baan

  Op vrijdag 2 juni worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Rhoonse Baan. Er worden reparaties uitgevoerd in het asfalt, de markeringen worden verwijderd en er wordt een nieuwe toplaag aangebracht. Na ongeveer een week worden de markeringen opnieuw aangebracht. De werkzaamheden veroorzaken enige geluidhinder.

 • 8 mei: start aanleg Blauwe Verbinding in Heulweg

  De tunnel van de Heulweg is al geruime tijd afgesloten voor auto’s. Hier wordt de waterverbinding, tussen het noordelijke en het zuidelijke deel van de Blauwe Verbinding, gerealiseerd. Vanaf volgend jaar kunnen hier bootjes varen. Naast de waterverbinding komen er een ruiterpad en een ecologische zone in de tunnel. Voor fietsers en voetgangers blijft de tunnel altijd toegankelijk, ook tijdens de werkzaamheden.

 • Reconstructiewerkzaamheden Breslau

  Begin april starten de reconstructiewerkzaamheden aan de Breslau, Hamburg, Gdansk, Bergen en Harmonielaan. Op de kruising van de Hamburg met de Breslau wordt een rotonde gerealiseerd. De werkzaamheden vinden plaats van 1 april tot medio november 2017 en dragen uiteindelijk bij aan een veilige route bij het openstellen van de Harmonielaan.

 • Aanleg rotonde Verenambachtseweg

  Als alles volgens plan verloopt is de rotonde Verenambachtseweg in het najaar van 2017 klaar.

 • Kleinschalige groenrenovaties

  Barendrecht is een groene gemeente, zo is er 257 hectare openbaar groen. Een kwart hiervan bestaat uit beplanting. Het beheer en onderhoud van al dit groen ligt in handen van de gemeente Barendrecht. Omdat groen levend materiaal is, ontkomen wij er niet aan om regelmatig bepaalde beplanting te vervangen.

 • Werkzaamheden in en rond Nieuw Reijerwaard

  De werkzaamheden in Nieuw Reijerwaard zijn in volle gang. Momenteel is er vooral veel (zichtbaar) werk aan de onderdoorgang onder de Rijksstraatweg, maar ook op andere plekken in het gebied gebeurt een hoop.

 • Bestrating en bomen wijk Waterkant

  Uit onderzoek is gebleken dat de bestrating in Kuilkant, Weerkant, Steekkant, Steurwater, Scharwater en Haringwater op diverse locaties in slechte staat is. Er zijn veel oneffenheden in de bestrating. De wortels van de bomen groeien te veel aan de oppervlakte in plaats van naar beneden en drukken de stenen in de straat omhoog. Om het straatwerk goed te kunnen herstellen en dezelfde problemen in de toekomst te voorkomen is ervoor gekozen de bestaande bomen te vervangen voor nieuwe bomen.

 • Werkzaamheden Buitenoord

  De wijk Buitenoord is gebouwd in de periode tussen 1972 en 1982. Hoewel de meeste bewoners tevreden zijn over het wonen in de wijk hebben zij aangegeven dat de wijk wel opgeknapt mag worden. Daarom gaan wij in verschillende fasen grootschalig onderhoud aan wegen en groen uitvoeren.

 • Openstelling bussluis Harmonielaan (onderdoorgang A29)

  Het openstellen van de bussluis heeft gevolgen voor hoe het verkeer zich door Barendrecht zal gaan bewegen. Wij willen natuurlijk dat de verkeersroute die ontstaat zo veilig mogelijk is. Ook willen wij de overlast zoveel mogelijk beperken. Dit betekent dat er verschillende ingrepen langs de route nodig zijn. Deze worden vanaf de zomervakantie gefaseerd uitgevoerd. Het project bestaat uit 4 fases.

Archief

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken