Rioolwerkzaamheden Marijkesingel

Home > Rioolwerkzaamheden Marijkesingel

Rioolwerkzaamheden Marijkesingel

Eind 2017 starten wij met het vervangen van de rioolgemalen in de Marijkesingel en de Margrietsingel. Daarbij moeten ook een aantal toeleidende rioolleidingen worden vervangen of aangepast. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de afvoer van het rioolwater in de toekomst te garanderen. Voor deze werkzaamheden worden verhardingen tijdelijk verwijderd en daarna opnieuw aangebracht.

Verbeteren verkeersveiligheid

Voor de werkzaamheden aan het riool breken wij de straat open. Wij gebruiken deze gelegenheid om de verkeersveiligheid in de straat te verbeteren. U moet hierbij denken aan het vervangen van de bestaande maatregelen om het verkeer af te remmen (punaises) door verhoogde kruisingsvlakken (plateau’s).

 
Voorbeeld punaise                                                  Voorbeeld plateau

Ter hoogte van het pad naar de Dr. Schaepmanschool leggen wij een wegversmalling met een voetgangersoversteekplaats aan. Direct aanwonenden zijn hierover geïnformeerd.

Aanpassen inrichting tussen Irenestraat en Margrietsingel

Aan de oostzijde van de Marijkesingel, tussen de Irenestraat en de Margrietsingel, delen wij trottoir, inritten, parkeervakken en beplanting opnieuw in. Het aantal parkeervakken blijft daarbij gelijk, de hoeveelheid beplanting neemt enigszins toe. Onderaan deze pagina kunt u een tekening met de nieuwe inrichting downloaden.

Reageren

Via onderstaande blauwe knop kunt u uw reactie over de inrichting aan ons doorgeven. Dit kan tot uiterlijk maandag 9 oktober 2017.

Reactieformulier inrichting Marijkesingel

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken