Gratis compost afhalen

Home > Nieuws > Gratis compost afhalen

Gratis compost afhalen

RSS
Dit item is verlopen op 26-03-2017.

Op zaterdag 25 maart 2017 is het nationale compostdag. U kunt die dag op het afvalaanbiedstation gratis compost afhalen. Met deze actie bedanken wij u voor uw inspanning om tuinafval en gft gescheiden aan te leveren. Compost is het cadeau voor tuinliefhebbers, want hiermee geeft u de tuin in het voorjaar extra vitaliteit.

Sinds jaar en dag kunt u uw tuin- en gft-afval gescheiden aanleveren. U kunt dat doen door het één keer in de 2 weken aan de straat te zetten. Voor veel mensen is dat gelukkig de normaalste zaak van de wereld. Wij willen u bedanken voor uw inzet. Het scheiden van tuinafval levert namelijk een positieve bijdrage aan het milieu. Tuinafval is waardevol: als grondstof of als brandstof.

Wees er op tijd bij!

Er zijn genoeg zakken compost beschikbaar, maar wees er op tijd bij: op = op! Vorig jaar maakten veel bewoners dankbaar gebruik van de mogelijkheid om een gratis zak compost mee te nemen.

Goed voor milieu én portemonnee!

Compost is perfect voor gebruik in de tuin. De natuurlijke bodemverbeteraar stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Daarnaast bespaart composteren geld, omdat het een goedkope manier van afvalverwerking is.

Openingstijden afvalaanbiedstation

Op zaterdag 25 maart bent u van harte welkom van 8.30 tot 15.00 uur. Het afvalaanbiedstation is gevestigd aan de Londen 15.

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken